Co se špatnou náladou

Nákupy

Kdopak z lidí by tohle neznal, Jenže když je špatně, můžeme tomu odpomoci. A nyní nemyslím na žádné chemické „oblbováky“ které nechávají vedlejší účinky a další nedobroty. Nyní míním kratom, který pomáhá proti všemu a dá se říci, že člověka nakopne jiným směrem. V našem případě tím lepším. Nejprve však asi budu muset vysvětlit, cože to vlastně ta věc je. Zda to nebouchá, nehoří, nebo to neotráví půlku rodiny včetně potkanů ve sklepě. Tak tedy, čtěte.

Kratom je čistě přírodní věc bez jediného chemického přídavku. Jsou to v podstatě nadrcené listu stromu Mitragyna Speciosa, který se vykytuje pouze v některých částech jižní Asie. Je sice pravda, že jeho sazenice koupíte i u nás za cenu kolem tisícovky, ale jak se jim tu bude dařit, to tedy nevím.

strom

Tento ryze přírodní prášek z listí se ještě může různě upravovat, zůstává však absolutně čistý a absolutně neškodný. Žádné vedlejší účinky nemá a ani nebyl nikterak prokázány. Je samozřejmě nehořlavý a otrávit vás může jen to, že ho nebudete mít po ruce, když jej budete potřebovat. Ale nikdy jej nebudete potřebovat ve formě závislosti. Zde nevzniká ani při opakovaném používání.

dobrá nálada

Tento prášek má povzbuzující účinky, a to velmi silné. Je to vlastně v podstatě stimulant a způsobuje to jeho zhruba padesát alkaloidů. Ten hlavní z nich, mitragyn, je také hlavním ukazatelem síly prášku. Pokud na nějakém sáčku uvidíte obsah 40 % tak to není počet procent mitragynu. Toho mohou být nanejvýš dvě procenta a nějaké drobné. Ale těch čtyřicet procent není vylhaných, je to v tak zvaných směskách a tento počet procent udává obsah jiného prvku v pytlíku. Pokud i vy máte zájem si to vyzkoušet, můžete. Kratom prodej je u nás plně legální, na rozdíl od jiných některých zemí, kde to již legální není, a proto toho využijte, než to dopadne podobně i u nás. Odkaz máte v článku, stačí na něj kliknout.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup